B&B Het geheim van Merselo

Kom tot rust

Reviews


Reviews zijn te lezen op  de websites van www.bedandbreakfast.nl en booking.com.


In November hebben wij 5 overnachtingen gehad in deze mooie B&B.  Het was fantastisch! Mooie kamer, goed bed, ook nog compleet met keuken. Dit was door de Corona maatregelen en gesloten restaurant helemaal ideaal. Verder werd er elke morgen een heerlijk ontbijt geserveerd en was bij aankomst de koelkast reeds gevuld. wij hebben genoten.

Margriet en Henk, november 2020


Prachtige locatie, heerlijk rustig gelegen mooie boerderij. Superaardige mensen en een fantastische kamer, zeer stijlvol ingericht, zelfs een geheel complete keuken. Mooie badkamer. Ontbijt wordt deels klaargezet, deels ligt het in je eigen koelkast, zeer uitgebreid.

Sandra, oktober 2020


Gewoon een eigen appartementje in een mooie woonboerderij welke van alle gemakken is voorzien. Prachtig uitzicht, een heerlijke plek met een vriendelijke gastheer en gastvrouw. Mooie omgeving

S. Diesvelt, september 2020


There aren't enough stars for this wonderful little place, warm and welcoming, absolutely beautiful setting, friendly people, amazing rooms and facilities, gorgeous gardens. The breakfast was superb. I really can't say enough about how great this place is!

Stuart, juni 2019


Uitstekend appartement, met prima keuken en mooie douche. In de ochtend een prima ontbijt. De locatie is vlak bij MTB-routes en wandelroutes. Fietsen konden achter het huis geplaatst worden en dagelijks werd er gevraagd of alles naar wens was, zonder opdringerig te zijn.

December 2018


Wat een leuke B&B! Wij zaten in de grote kamer aan de zijkant van het huis. Veel privacy, mooie keuken,  alles netjes. Zeer uitgebreid ontbijt en konden kiezen hoe laat de afgebakken broodjes en fruit kwam. De rest stond al in de koelkast. Lekker bed, ruime hoeveelheid handdoeken. Aardige gastvrouw en ook nog een tennisbaan!  We willen zeker terug om daar gebruik van de maken! Zeker leuk voor een stel, erg romantische setting. Omgeving leuk om te fietsen.

Nikki, oktober 2018


Deze B&B is op een prachtige locatie gesitueerd. Het is er prachtig midden in de natuur. Alles is erg netjes en het ontbijt is heerlijk. Een echte aanrader!

Marjolijn, juli 2018


Het was echt een uitstekende bed&breakfast.Eigenlijk beviel alles echt heel goed. Mooie, rustige, goed verzorgde accommodatie, heerlijk ontbijt. Alles was aanwezig waardoor we echt 2 dagen heerlijk hebben kunnen relaxen!

Ramona, April 2018