B&B Het geheim van Merselo

Kom tot rust

Onze kamers

(voor prijzen, zie onderaan deze pagina)

Onze B&B heeft 2 kamers
Kamer 1

Onze grootste kamer is een gezellig en ruim appartement met prive-opgang, eigen badkamer (douche en  toilet) en keukenblok. Koffie en thee is onbeperkt beschikbaar en het keukenblok bevat al het benodigde serviesgoed en kookgerei. Het koelkastje bevat drankjes (tegen vergoeding) en ingredienten voor een lekker ontbijt. 's Ochtends wordt op een tijdsstip naar wens het ontbijt gebracht oa bestaande uit vers sap, warme broodjes en fruit. De kamer is uitgerust met een flatscreen tv, radio en wifi. De kamer bevindt zich op de eerste etage met prive toegang via een trap.
Kamer 2

Onze tweede kamer is een gezellige kamer met prive badkamer (douche en toilet). De kamer ligt op de eerste verdieping. Bij deze kamer hoort een aparte zitkamer (inclusief flatscreen tv), waar 's ochtends het ontbijt wordt verzorgd. In beide kamers zijn koffie en thee beschikbaar. In de zitkamer bevindt zich ook een koelkast met drankjes (tegen vergoeding) . Het ontbijt bestaat oa uit vers sap, warme broodjes, eieren en fruit. Onze tweede B&B kamer deelt de opgang met de eigenaars.


Prijzen van onze kamers:

De onderstaande prijzen gelden voor 2 personen, inclusief ontbijt. De prijzen tussen haakjes gelden voor 1 persoon.mei t/m september

oktober t/m april

kamer 1

€ 90 (85)

€ 85 (80)

kamer 2

90 (85)

€ 85 (80)


De minimale verblijfsduur is 2 nachten. Van juni-sept geldt voor kamer 1 een minimale verblijfsduur van 3 nachten. De prijzen zijn exclusief toeristenbelasting (€1.35 pppn).

Voor verblijven langer dan 4 nachten geldt een korting van 5% voor het gehele verblijf.